CAFE ZANZIBAR BED AND BREAKFAST & UTTERS RÖKERI
CAFE ZANZIBAR BED AND BREAKFAST & UTTERS RÖKERI

Om Boendet

Hemtrevlig atmosfär i hjärtat av Bohuslän

Unikt boende nära Marstrand

På vårt ekologiska boende nära Marstrand bor ni i hemtrevlig atmosfär i hjärtat av Bohuslän. Du har gångavstånd till härliga bad och här finns ett av Sveriges bästa havsöringsfiskevatten. Förutom ett Bed and Breakfast så finns det även vårt mysiga kafé och Utters rökeri där den nyrökta laxen och räkorna är vår stolthet. På gården finns det katter hönor och ankor.

 • Underbart ställe. Trevlig personal, god mat. Fantastisk föreläsning. Jag kommer tillbaka.

  STINA JOHANSSON
  Kursdeltagare
 • Jag är så glad att min väninna och jag fann ditt lilla paradis, så mysigt guest house och kursen vi gick var kanon

  Anneli
  Gäst
 • Vi var supernöjda med gårdagen som förgylldes av kattungar och kackel från hönor  =)
  God mat och fika och personlig service. Kunde inte bli bättre!

  Vesna
  Gäst
 • Amazing experience! A place for wild life photography enthusiast and world wide adventure travellers or just about anybody wanting a perspective!

  Joseph Thottungal
  Gäst
 • Ett otroligt charmigt ställe med familjärt, men ändå professionellt, bemötande. Mysigt boende med underbara kattungar, kaninungar och kycklingar på gården. Ett stort plus för alla fantastiska djurfoton som både fanns utställda och som visades på bildspel.

  Martin

Boka din vistelse nu!

På sommaren bokas rummen upp fort

Prisbelönt Bed and Breakfast

Vårt mysiga B&B består av singelrum, flerbäddsrum samt dubbelrum, med delat badrum. Som gäst har du tillgång till en härlig altan och uteplats i vår lummiga trädgård. Vår frukost är ekologisk och mycket produceras på gården eller i närområdet. Vi använder oss av snålspolande kranar, eko-tvättbollar, sopsortering och ekovänligt rengöringsmedel. 2015 blev vi framröstade som årets turistmål i kategorin Bed and Breakfast vilket vi är mycket stolta över.

Cirkusvagnen

Vill du känna dig som en cirkusartist? Boka då vår färgglada och avskilda cirkusvagn med plats för två vuxna eller liten familj som vill uppleva ett annorlunda boende. Cirkusvagnen är numera känd från filmen Gretas B&B.

Övriga rum

Övriga fem rum har alla sin personliga prägel. Huset är byggt på 1800-talet och är ombonat och hemtrevligt.

Hyr hela huset

Fullt möblerat, nyrenoverat 1800-talshus med delad vacker trädgård och uteplats.  119 kvm fördelat på 3 rum och kök. 10 sängplatser. Fullt utrustat kök med diskmaskin, micro, kyl och frys. Badrum med dusch samt ny tvättmaskin. 

Boka din vistelse nu!

På sommaren bokas rummen upp fort
Translate »