CAFE ZANZIBAR BED AND BREAKFAST & UTTERS RÖKERI
CAFE ZANZIBAR BED AND BREAKFAST & UTTERS RÖKERI

Blog

b&b nära marstrand

Det blev en liten ankunge

I natt kl 2 och 43 väcktes jag av ett litet kvackande … ja, jag hade faktiskt tagit in hönan som låg på ankägg … i mitt sovrum. Lite tokig är man allt men jag ville inte riskera att det skulle misslyckas med kläckningen. Ankan vill inte ruva och jag lät istället min höna ruva […]

Personal sökes

Vi söker personal! Hej, vill du jobba hos oss på Cafe Zanzibar B&B och Utters Rökeri? Är du stresstålig, social o pratar bra engelska är du varmt välkommen att ansöka om jobb hos oss. Du kommer göra snygga mackor, baka morotskaka, röka lax och så blir det mycket laxförsäljning, städning och disk. Ring Annelie på […]

Café Zanzibar B&B vann Årets Turistmål

Café Zanzibar B&B i Kungälv vann Årets Turistmål Svenska folket har sagt sitt, Annelie Utters Café och B&B blev framröstat som årets turistmål 2015 i kategorin Bed and Breakfast. Över 3000 röstade i turistmål.se´s årliga tävling och Annelie Utters gård som ligger i Tjuvkil fick flest röster i sin klass. – Det är lika kul varje […]

bed and breakfast med kycklingar

Hej på er! Nu har jag stängt Café Zanzibar B&B och Utters Rökeri, men besökskontoret här i Tjuvkil är ännu öppet och kaffe och goda hembakade chokladbollar finns det ännu. Kan ni tänka er, idag när jag höll på att ta in alla mina pelargonier så hörde jag ett gällt pip. Jag gick mot ljudet och jag […]

Translate »