CAFE ZANZIBAR BED AND BREAKFAST & UTTERS RÖKERI
CAFE ZANZIBAR BED AND BREAKFAST & UTTERS RÖKERI

Blogg

Senaste inläggen på vår Facebooksida

 

Så säger kunderna om oss på Facebook

 

personal cafe zanzibar
Vi söker personal! Hej, vill du jobba hos oss på Cafe Zanzibar B&B och Utters Rökeri? Är du stresstålig, social o pratar bra engelska så är du varmt välkommen att ansöka om jobb hos oss. Du kommer göra snygga mackor, baka morotskaka, röka och sälja lax. Du kommer även få sköta om våra söta hönor...
Read More
    Jag hyr ut mitt 119 kvm stora hus i Tjuvkil! Huset är ett fullt möblerat nyrenoverat 1800-talshus med delad vacker trädgård plus uteplats. Det är 600 meter till havet, 9 km till Marstrand, busshållplats utanför huset och 40 minuter med buss till Göteborgs centralstation. Husets 119 kvm är fördelat på 3 rum och...
Read More
b&b nära marstrand
I natt kl 2 och 43 väcktes jag av ett litet kvackande … ja, jag hade faktiskt tagit in hönan som låg på ankägg … i mitt sovrum. Lite tokig är man allt men jag ville inte riskera att det skulle misslyckas med kläckningen. Ankan vill inte ruva och jag lät istället min höna ruva...
Read More
Café Zanzibar B&B i Kungälv vann Årets Turistmål Svenska folket har sagt sitt, Annelie Utters Café och B&B blev framröstat som årets turistmål 2015 i kategorin Bed and Breakfast. Över 3000 röstade i turistmål.se´s årliga tävling och Annelie Utters gård som ligger i Tjuvkil fick flest röster i sin klass. – Det är lika kul varje...
Read More
bed and breakfast med kycklingar
18
sep

Hej på er! Nu har jag stängt Café Zanzibar B&B och Utters Rökeri, men besökskontoret här i Tjuvkil är ännu öppet och kaffe och goda hembakade chokladbollar finns det ännu. Kan ni tänka er, idag när jag höll på att ta in alla mina pelargonier så hörde jag ett gällt pip. Jag gick mot ljudet och jag...
Read More
bed and breakfast västkusten
Bed and Breakfast Västkusten – Då har du hittat rätt! Välkommen att bo på vårt Bed and Breakfast på Västkusten. På vår ekologiska gård i Tjuvkil bor ni i hemtrevlig atmosfär ett stenkast från de salta havet på västkusten. På gården finns det katter, kaniner, hönor och ankor. Vi har enkelrum, flerbäddsrum samt dubbelrum. Från vårt Bed...
Read More
Snart flyttar våra hjälpredor till sina nya hem.   
Read More
Idag har vi sotat röken och nu är kylen full av nyrökta räkor ☺. 25kr/hg kostar de, välkomna!
Read More
Tur att det är varmt både i hönshuset och caféet! Kom och mys med en fika i skydd från regnet! 😉
Read More
Translate »