CAFE ZANZIBAR BED AND BREAKFAST & UTTERS RÖKERI
CAFE ZANZIBAR BED AND BREAKFAST & UTTERS RÖKERI

Personal sökes

personal cafe zanzibar

Vi söker personal!
Hej, vill du jobba hos oss på Cafe Zanzibar B&B och Utters Rökeri? Är du stresstålig, social o pratar bra engelska så är du varmt välkommen att ansöka om jobb hos oss.

Du kommer göra snygga mackor, baka morotskaka, röka och sälja lax. Du kommer även få sköta om våra söta hönor och ankor, städa och diska.

Ring Annelie på 0707 22 23 37 så berättar hon mer. Fyll i formuläret nedan och bifoga CV.

Vi ser gärna att:

  • Du är över 17 år. Gärna äldre. ”Old is Gold”
  • Har restaurang/kafé – erfarenhet
  • Att du har läst igenom hemsidans innehåll

 

Cafe Zanzibar drivs av Annelie Utter och är ett  Bed and Breakfast nära Marstrand. På vår ekologiska gård i Tjuvkil bor ni i hemtrevlig atmosfär i hjärtat av Bohuslän. På gården finns det katter, hönor och ankor. Vi har enkelrum, flerbäddsrum samt dubbelrum. På våren har vi fotokurser för både nybörjare och för mer erfarna deltagare.
Från vårt Bed and Breakfast har ni gångavstånd till salta bad och här finns också bra havsöringsfiskevatten. Ni kan även besöka vårt egna rökeri på väg till Marstrand eller stanna till och smaka vår goda laxtallrik och våra rökta räkor. På gården finns också vårt lilla kafé med personlig service. Café Zanzibar har afrikansk atmosfär och här finns Annelie Utters fotoutställning. Vi har servering både i trädgården och inne i kaféet.
Annelie Utter var en pionjär inom ekoturism i Sverige, och idag leder hon resor runt om i
världen. Hon är en väl ansedd researrangör, expeditionsledare och naturfotograf. På våren håller hon fotokurser på gården och sommaren driver hon Café Zanzibar B&B och Utter rökeri.
[iphorm id=”6″ name=”Cafe Zanzibar-Personalansökan”]

 

 

 

Translate »