CAFE ZANZIBAR BED AND BREAKFAST & UTTERS RÖKERI
CAFE ZANZIBAR BED AND BREAKFAST & UTTERS RÖKERI

Café Zanzibar B&B vann Årets Turistmål

Café Zanzibar B&B i Kungälv vann Årets Turistmål
Svenska folket har sagt sitt, Annelie Utters Café och B&B blev framröstat som årets turistmål 2015 i kategorin Bed and Breakfast. Över 3000 röstade i turistmål.se´s årliga tävling och Annelie Utters gård som ligger i Tjuvkil fick flest röster i sin klass.
– Det är lika kul varje sommar att starta igång Café Zanzibar och rökeriet med vår nyrökta lax och nyrökta räkor men det är också tufft att driva café och B&B. Då är det alltid kul att få ett pris som ger en ny energi att hålla på, säger Annelie Utter, som driver Kafét som ligger på väg ut mot Marstrand.
Fakta:
Bed and Breakfast nära Marstrand med Kafé och Rökeri
Cafe Zanzibar drivs av Annelie Utter och är ett  Bed and Breakfast nära Marstrand. På vår ekologiska gård i Tjuvkil bor ni i hemtrevlig atmosfär i hjärtat av Bohuslän. På gården finns det katter, kaniner, hönor och ankor. Vi har enkelrum, flerbäddsrum samt dubbelrum. På våren har vi fotokurser för både nybörjare och för mer erfarna deltagare.
Från vårt Bed and Breakfast har ni gångavstånd till salta bad och här finns också bra havsöringsfiskevatten. Ni kan även besöka vårt egna rökeri på väg till Marstrand eller stanna till och smaka vår goda laxtallrik och våra rökta räkor. På gården finns också vårt lilla kafé med personlig service. Café Zanzibar har afrikansk atmosfär och här finns Annelie Utters fotoutställning. Vi har servering både i trädgården och inne i kaféet.
Fakta om Annelie Utter:
Annelie Utter var en pionjär inom ekoturism i Sverige, och idag leder hon resor runt om i
världen. Hon är en väl ansedd researrangör, expeditionsledare och naturfotograf. På våren håller hon fotokurser på gården och sommaren driver hon Café Zanzibar B&B och Utter rökeri.
Läs mer om:
 
Läs mer om Annelie Utter Fotoresor till vilda djur
Bilder: 

https://www.dropbox.com/sh/t417jhev62qdp2t/AAC5DKkeBHJUIEArUzz8G5Bpa?dl=0

Translate »