CAFE ZANZIBAR BED AND BREAKFAST & UTTERS RÖKERI
CAFE ZANZIBAR BED AND BREAKFAST & UTTERS RÖKERI

Personal sökes

Vi söker en timanställd till Café B&B och Utters Rökeri. Vi är ett ekologiskt Bed&Breakfast med eget rökeri och café. Stort plus om du bor nära Kungälv/Marsstrand. Skicka in en intresseanmälan på annelie@naturresor.com

 

Related Posts

1 Response
 1. Anna Nilsson

  Hej!
  Jag heter Anna Nilsson och är 17 år, och jag är jätteintresserad av extrajobb i sommar. Fick se detta i skolan (är där nu), och jag skriver mer utförligt när jag kommer hem. Jag bor i Gullbringa och har moped. Har jobbat i kiosk och i ett arkiv tidigare, kan prata engelska så gott som flytande och tyska hyfsat.
  Men jag skickar CV när jag kommer hem!
  Vänliga hälsningar

  Anna Nilsson
  0707-7882326
  annajpnilsson@hotmail.com

Translate »